Over Mij


– ALLOW ME TO INTRODUCE MYSELF –

 

Dat vrolijke meisje? That’s me!

Mijn naam is Sharifa maar mijn vrienden noemen mij Shaffss. Ik ben 24 jaar jong en een geboren en getogen Amsterdammer. Momenteel woon ik nog thuis, samen met mijn moeder en natuurlijk de allerliefste hond die er bestaat, Jessie. In het dagelijks leven ben ik financieel medewerker bij een vastgoedonderneming maar hier zal ik je verder niet mee vervelen. Na mijn werk ben ik vaak even in de sportschool te vinden.

Ik houd enorm veel van reizen, ook om nieuwe plekken te ontdekken in eigen land. Samen met mijn camera ga ik vaak op pad om leuke plaatjes te schieten. In mijn vrije tijd spendeer ik graag tijd met vrienden of ga ik lekker de natuur in met de hond. Ik kan erg genieten van de kleine dingen in het leven zoals de zon die schijnt, goede gesprekken, zonsondergang aan zee en natuurlijk een reep chocola, duhhh!

 

– ON THE BLOG –

Het idee om te gaan bloggen en mijn leven met anderen te delen kriebelde al een hele tijd. In mei 2018 besloot ik de stap te nemen. Met mijn ‘gezonde levensstijl’ heb ik al wat vrienden en familie kunnen inspireren en ik hoop jou nu ook. Door middel van mijn blog wil ik laten zien hoe ik leef en hoe belangrijk het is om ook echt van je leven te genieten. Alles wat ik doe, doe ik omdat ik het wil en ik ontzeg mezelf helemaal niets. Daar is het leven veel te mooi voor.