Persoonlijk blog

Welkom op mijn blog!

Hallo, wat leuk dat je er bent! Het is zover, mijn blog is online en ik ben er nu al zo blij mee! Allereerst maar even een kleine introductie.

Mijn naam is Sharifa maar je mag me Shaffss noemen. Ik ben 24 jaar en woonachtig in Amsterdam. Al langere tijd had ik het idee om te gaan bloggen en nu ben ik er eindelijk mee gestart. Gedurende een paar jaar is mijn leven aardig veranderd. Ik zat niet lekker in mijn vel en heb van alles geprobeerd om me weer beter te voelen. Dit heeft even geduurd maar nu ben ik op een punt in mijn leven waarop het voelt alsof ik de wereld aan kan en dit wil ik graag met je delen. Ik leef erg gezond wat hier veel aan heeft bijgedragen. Tegelijkertijd ben ik wel een echte levensgenieter. Ik maak veel lol en verder doe en ‘eet’ ik vooral waar ik zelf zin in heb.

Ik zal veel gaan schrijven over mijn gezonde levensstijl maar vooral benadrukken dat dit niet het allerbelangrijkst is en dit niet je leven moet gaan beïnvloeden zoals dit bij mij wel is gebeurd. Op mijn blog kun je veel inspiratie opdoen en ik ga mijn gezonde tips met je delen. Het is voor mij natuurlijk allemaal nieuw dus voel je vrij om een reactie achter te laten als je vragen hebt of graag iets anders wilt zien. Dat vind ik alleen maar leuk!

Mijn passies zijn reizen en fotografie. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit om nieuwe plekken te ontdekken in binnen-/ en buitenland. Mijn camera gaat overal mee naartoe dus alle mooie plaatjes en hotspots zal ik hier met je delen.

Tot mijn volgende blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *